Dee Weet Raad

De online vrouwencoach voor raad over liefde, leven en werk.

Buurtkrachtgroepen Amsterdam Zuidoost vervolg

Op weg naar gezonde relaties en opvoeding in moeilijke tijden...

Laat je begeleiden en inspireren door HARTvrouwen (ervaringsdeskundigen op het gebied van huiselijk conflict en uit de handlopende relaties). 

“It takes one, to know one”, ervaringsdeskundige HARTvrouwen weten als de beste welke inzichten, stappen en inspiratie tot bevrijding leiden. Complexiteit naar eenvoud terugbrengen is wat ze hebben geleerd. Verantwoordelijkheid durven nemen waar mogelijk en regie terugwinnen over eigen denken, doen en laten. 

Zij helpen jou de fijne kneepjes te ontwikkelen en (h)erkennen om het gezin (weer) een GEZONDE, VEILIGE en LIEFDEVOLLE plek te laten zijn!

Je wordt binnen 24 uur door één van de HARTvrouwen, met dit nummer of een anoniem nummer, teruggebeld voor afspraken rondom deelname. 

Voor vrouwen vanaf 18 jaar

Begeleiding en inspiratie naar een gezond leven. Ben je boven de 18, vrouw en heb je te maken gehad met complexe/conflictueuze ongezonde relaties en wil je harmonie in jezelf en met de personen die je liefhebt? Dan helpt deze serie van 8 intensieve bijeenkomsten:

 • Bij het vinden van meer innerlijke balans.
 • Om beter voor jezelf (en je gezin) te zorgen.
 • Om eventueel keuzes te maken die voor jou, en uiteindelijk iedereen, de beste zijn.
 • Om hoop, visie en een plan voor nu en in de toekomst te scheppen.
 • Gemotiveerd te worden om je leven (nog beter) op de rit te krijgen.
 • Om (weer) te kunnen vertrouwen op jezelf en je ‘eigen ik’.
 • Om je te inspireren richting het maken van gezonde keuzes (relaties & lifestyle).
 • Bij je persoonlijke groei en je ervaringen om te zetten in (daad)kracht.
 • Bij het transformeren van boosheid en verdriet naar inzicht, bevrijding en naar Liefde om te helen.
 • Bij het maken van een positief verschil maken in jouw leven en dat van anderen.

Doe mee!

 Wil je kundig en liefdevol geholpen worden om dit te bereiken? Schrijf je dan snel in voor deze serie van 8 bijeenkomsten. Je wordt begeleid door een professioneel & warm team van ervaringsdeskundigen. Zij begrijpen jou als de beste en kunnen jou inspireren en op weg helpen door vanuit nieuw ZIEN, weer écht te kunnen ZIJN!


 A.s. oktober/november beginnen er 3 groepen, elke groep heeft plek voor maximaal 8 deelneemsters:

 • Maandagavond 18:30-21:30 (e.a. afhankelijk van voorkeur, anders beginnen de eerste bijeenkomsten om 17:00-20:00). Buurthuis Bonte Kraai.
 • Woensdagochtend 09:30-12:30 Buurthuis No Limit.
 • Donderdagochtend 09:30-12:30 Buurthuis Holendrecht.

 
De bijeenkomsten zijn 1x in de week (rekening houdend met vakantie-/feestdagen), het zijn er in totaal 8. Al het nodige materiaal en de begeleiding krijg je cadeau vanuit Stichting HARTvrouwen en wordt gesubsidieerd door de Gemeente Amsterdam Zuidoost.
 
Heb je interesse, of ken je iemand voor wie dit interessant geef de boodschap door en/of stuur een mail naar contact@hartvrouwen.nl, of appen kan ook naar ons speciale nummer: 085-2006455. Laat weten op welke dag of locatie je wilt deelnemen. Onze ervaringsdeskundige HARTvrouwen streven ernaar je binnen 24 uur terug te bellen. Een (telefonische) intake gaat vooraf aan deelname. Tijdens de eerste bijeenkomst krijg je al het materiaal.

Plaats een reactie

× Stuur een whatsapp bericht