Projecten

“Flip the Script” van je Leven!

“Flip the Script” van je Leven – jouw verwerking in eigen handen! Begrip, herkenning, erkenning mét begeleiding: voor 8 jonge vrouwen bij het in eigen handen nemen van hun verwerkingsproces!

Lees meer »

Buurtkrachtgroepen Amsterdam Zuidoost

START Buurtkrachtgroepen Amsterdam Zuidoost – START Diep in het hart, wil iedereen het gezin graag een gezonde, veilige en liefdevolle plek laten zijn. Moeilijke tijden, huiselijke conflicten en toxisch gedrag

Lees meer »

Buurtkrachtgroepen Amsterdam Zuidoost

Diep in het hart, wil iedereen graag een gezond, veilig en liefdevolle ’thuis’. Moeilijke tijden, huiselijke conflicten en toxisch gedrag zijn van negatieve invloed op het leven in het algemeen en vooral ook binnen de sfeer van een gezin. Gelukkig zijn er manieren en wegen om de harmonie te versterken en zo nodig weer te herstellen. De inzet van ervaringsdeskundigheid is een krachtig middel om samen te groeien en helen.

De levenswijsheid, betrokkenheid en veerkracht van de ervaringsdeskundigen die Amsterdam Zuidoost rijk is, staan klaar om hun talenten in te zetten. Deze vrouwen hebben de kennis en wil om zowel de samen- als zelfredzaamheid onder de Amsterdammers van Amsterdam Zuidoost te versterken.

We zetten projecten op, in samenwerking met andere Stichtingen en de Gemeente Amsterdam, om vanuit liefde, begrip, herkenning en erkenning, ondersteuning te bieden in de groei naar gezonde, veilige en liefdevolle relaties & opvoeding. 

× Stuur een whatsapp bericht