Projecten

START Buurtkrachtgroepen Amsterdam Zuidoost

Huiselijk geweld (HG), kindermishandeling (KM) en seksueel misbruik (SM) zijn een hardnekkig probleem in onze gehele samenleving en zeker ook in Amsterdam Zuidoost. Het overgrote percentage hiervan gebeurt vanuit een intergenerationeel doorgeefluik waar daders en slachtoffers wisselen van rol, generatie op generatie. De inzet van ervaringsdeskundigheid is een krachtig middel om verergering en herhaling te voorkomen.

De levenswijsheid, betrokkenheid en veerkracht van de ervaringsdeskundigen die Amsterdam Zuidoost rijk is, staan klaar om hun talenten in te zetten. Deze vrouwen hebben de kennis en wil om zowel de samen- als zelfredzaamheid onder de Amsterdammers van Amsterdam Zuidoost te versterken

Buurtkrachtgroepen in Amsterdam Zuidoost - meld je aan!

Woon je in Amsterdam Zuidoost en heb je nog last van je verleden (huiselijk geweld/seksueel misbruik), laat je dan inspireren en begeleiden door vrouwen die jou volledig begrijpen. HARTvrouwen weten als de beste welke impact dit nog heeft op het dagelijkse leven. Zij weten dat strijd slechts meer strijd oproept. Zij hebben de tools, de wijsheid en liefde om jou verder op weg te helpen. Om los te komen uit patronen van verdriet, angst en boosheid. Te voorkomen dat je terugvalt in slechte gewoontes omdat het je ontbreekt aan puf en motivatie. Je te begeleiden hoe je destructief denken transformeert naar constructieve en opbouwende gedachten, waarmee je sterk in de stoel van bewuste zelfregie komt te zitten. Trouw kunnen blijven aan keuzes waarvan je HART weet dat ze kloppen, hoe stiekem ook verleiding van buitenaf je afleidt.  

We starten met 3 groepen. In 8 bijeenkomsten van 3 uur, wordt je geïnspireerd, krijg je inzichten, ga je aan de slag met je zelfontplooiing en krijg je de ruimte om te delen wat je graag anders ziet.

Op de folder staan de verschillende dagen en tijden. Meld je aan door een whats-app bericht te sturen naar 085-2006455 met je naam en nummer waarop je wordt teruggebeld door 1 van onze HARTvrouwen. Je krijgt dan meer informatie en de exacte datum van start.

VOOR DEELNAME WHATSAPP: 085-2006455

HARTvrouwen: Ervaringsdeskundigen met het HART op de juiste plek!

“It takes one, to know one”, ervaringsdeskundige HARTvrouwen weten als de beste welke inzichten, stappen en inspiratie tot bevrijding leiden. Complexiteit naar eenvoud terugbrengen is wat ze hebben geleerd.

 Ben je boven de 18, vrouw en heb je te maken gehad met huiselijk geweld en/of seksueel misbruik? Heb je inmiddels wel een ‘veilige’ (woon)basis, echter
·      Wil je meer balans in terugkerende moodswings?
·      Wil je beter voor jezelf (en je gezin) zorgen?
·      Wil je hoop, visie en een plan voor nu en in de toekomst?
·      Wil je energie voelen om je leven (nog beter) op de rit te krijgen?
·      Wil je (weer) kunnen vertrouwen op jezelf en je ‘eigen ik’?
·      Wil je inspiratie om gezonde keuzes te maken (relaties & lifestyle)?
·      Wil je groeien en je ervaringen omzetten in (daad)kracht?
·      Wil je boosheid en verdriet transformeren naar Liefde om te helen?

Schrijf je dan snel in voor een serie van 8 bijeenkomsten waarin je wordt begeleid door een professioneel & liefdevol team van ervaringsdeskundigen. Zij begrijpen jou als de beste en kunnen jou inspireren en op weg helpen door vanuit nieuw ZIEN, weer écht te kunnen ZIJN!

 A.s. mei beginnen er 3 groepen, elke groep heeft plek voor maximaal 8 deelneemsters:

  • Maandagavond 16:30-19:30 . Buurthuis Bonte Kraai
  • Woensdagochtend 09:30-12:30 Buurthuis No Limit
  • Donderdagochtend 09:30-12:30 Buurthuis Holendrecht
     
    De bijeenkomsten zijn 1x in de 2 weken (rekening houdend met vakantie-/feestdagen), het zijn er in totaal 8. Al het nodige materiaal en de begeleiding krijg je cadeau vanuit Stichting HARTvrouwen en wordt gesubsidieerd door de Gemeente Amsterdam Zuidoost.
× Stuur een whatsapp bericht