“Flip the Script” van je Leven!

"Flip the Script" van je Leven - jouw verwerking in eigen handen!

Begrip, herkenning, erkenning mét begeleiding: voor 8 jonge vrouwen bij het in eigen handen nemen van hun verwerkingsproces!

Onder begeleiding van:
·      Registerloopbaan professional/ervaringsdeskundige: Deirdre Bouwman (52)
·      ZZP/ Ervaringsdeskundige: Yumila de Freitas (32)
·      ZZP/ Ervaringsdeskundige: Sheryv Dorsiel (24)

Isolement en toxische patronen bij jonge vrouwen

Jaarlijks raken er in Nederland (Amsterdam) te veel (jonge) vrouwen in sociaal isolement door geweld en misbruik in hun opvoeding en eerste relaties. Veel van deze vrouwen worden jong moeder en zitten nog (deels) bekneld in toxische patronen. Er zijn lange wachtlijsten voor traumatherapie. Voor de jonge vrouwen die graag (NU al) aan de slag willen om hun verwerkingsproces in eigen handen te nemen, bieden wij samen met de ervaringsdeskundigen van StichtingHARTvrouwen een betekenisvolle ondersteuning in de vorm van 8 groepsbijeenkomsten met tussentijdse 1 op 1 evaluaties.

Doel project: verwerkingsproces in eigen handen nemen

Flip the Script van je Leven is een project van 8 bijeenkomsten verspreid over 3 – 4 maanden voor jonge vrouwen (evt. met kinderen) tussen de 18-30 jaar die geweld en/of misbruik hebben meegemaakt. Het doel van deze training is om de jonge vrouwen te begeleiden bij het in eigen handen nemen van hun verwerkingsproces.
 
Zij krijgen tools in aangereikt waarmee zelfbewustzijn en zelfinzicht worden vergroot. De training begeleid hen bij het (opnieuw) ontwikkelen van een gezonde life-style en mindset. Zo draagt de training indirect bij om intergenerationele overdracht te beperken en werken we preventief voor een volgende generatie.
 
De veilige setting, het begrip, de integriteit, de openheid, de HARTswijsheid, en de ervaring is een warm bad voor iedere jonge vrouw die met deze problematiek te maken heeft (gehad). Wij bieden een veilige ruimte, liefdevolle aandacht, een open HART, ervaringsdeskundige wijsheid, tools, structuur en gecoachte beoefening van de nieuwe inzichten in 8 bijeenkomsten aangevuld met 1:1 sessies.

Doelgroep

Voor jonge vrouwen (18-30 jaar) in Amsterdam Zuidoost die:

  • Een verleden van conflictueuze relaties en toxisch gedrag achter de rug hebben en dit in de toekomst willen voorkomen.
  • In de wachtrij staan voor traumatherapie.
    Gehoord, gezien en begrepen willen worden.
  • The Script van hun Leven ten positieve willen herschrijven.
  • Grip willen krijgen op hun toekomst.
  • Het geloof in zichzelf weer terug willen vinden.
  • Met hun innerlijke kracht aan de slag willen.
  • Hun verwerkingsproces in eigen handen willen nemen.
  • Zelfliefde, hartsintegriteit en (zelf)vertrouwen weer willen hebben stromen.

Plaats een reactie

× Stuur een whatsapp bericht