Gezond Nieuws: HARTvrouwen in Almere

In 2021 heeft HARTvrouwen Almere vanuit het Almeers Preventieakkoord financiële ondersteuning gekregen om de eerste Train de trainer op te zetten!

Begin 2022 hebben 7 levenswijze vrouwen hun certificering als Ervaringsdeskundige HARTvrouw Almere ontvangen. 

Het team is klaar om de vrouwen in de wijken van Almere te empoweren. Een veilig, liefdevol en blij gezin is de wens van iedere ouder. Helaas liggen er veel uitdagingen op de loer om dit te verstoren. Dat kan zijn door bijvoorbeeld emoties uit het verleden die getriggerd worden, of ruzies die ontstaan door de complexe samenleving waarin we allen het hoofd boven water proberen te houden.

HARTvrouwen verstaan de taal van het hart en weten tot de kern te komen. Doordat zij allen zelf de ‘klappen van de zweep’ kennen en hun weg naar gezonde zelfregie hebben gevonden, weten zij als de beste hoe zij anderen hiertoe kunnen inspireren en begeleiden.

Momenteel wordt er hard gewerkt om financiering en locaties te organiseren om te beginnen met de eerste Buurtkrachtgroepen. 

Ken je iemand, of wil je zelf deelnemen aan deze wekelijkse training van 8 bijeenkomsten, laat dan je naam en telefoonnummer achter (app naar 085-2006455) zodat je verzekerd bent van een plekje zodra we van start gaan!

Plaats een reactie

× Stuur een whatsapp bericht