Meldcodecertificaat: ook HARTvrouwen werken mee aan professionele aanpak!

Trots op de inzet van alle HARTvrouwen

“De ochtenden verlopen met het delen van ervaringen, huiswerk, gevoel van eigenwaarde en complimenten. Alle dames hadden een vorm van groeien ontwikkeling doorgemaakt en toegepast. Wij als ervaringsdeskundigen lotgenoot konden dit zien, voelen en ervaren, hoe onze dames stapsgewijs groeien in dit proces.” Een korte samenvatting waar de Buurtkrachtgroepen van StichtingHARTvrouwen aan werken!

uitreiking certificaat Meldcode

Gisteren uit handen van Stadsdeelvoorzitter Tanja Jadnanansing onze certificaten voor Meldcode Huiselijk Geweld & Kindermishandeling uitgereikt gekregen. Zo bouwen wij een brug richting gevestigde hulpverlening om de handen ineen te kunnen slaan voor het doorbreken en overstijgen van geweld en misbruik.

Door timmeren aan de weg...

Trots op de inzet van alle HARTvrouwen die zich aan dit project hebben gecommitteerd en die trouw de bijeenkomsten van de buurtkrachtgroepen leiden en zich laten ‘scholen’ tijdens de intensieve intervisies.
We blijven doortimmeren aan de weg om meer vrouwen te bereiken en hen onze hulp aan te bieden. Hulp om (weer) op eigen kracht en verantwoordelijkheid een blij en gezond leven op te bouwen.

Er valt veel te winnen!

Geweld en misbruik laten verkapte lange termijn sporen na in bijna alles wat er NU speelt: in opvoeding naar kinderen, relaties, zelfvertrouwen, werk en vriendschappen. Er valt veel te winnen. Veel vrouwen beseffen slechts het topje van de ijsberg aan mogelijkheden die zij in zichzelf dragen om kwaliteit van leven en voelen naar een hoger plan te tillen. We zijn inmiddels bijna op de helft van de eerste ronde van bijeenkomsten. Wij verheugen ons al op de tweede ronde die na verwacht in november zal starten. De tweede ronde biedt ruimte aan 24 vrouwen om deze mooie training van 2 maanden (in 8 bijeenkomsten) te doorlopen.

VOOR DEELNAME AAN RONDE 2 - BUURTKRACHTGROEPEN AMSTERDAM ZUIDOOST, WHATS-APP NAAR 085-2006455 OF MAIL: contact@hartvrouwen.nl

2 gedachten over “Meldcodecertificaat: ook HARTvrouwen werken mee aan professionele aanpak!”

  1. Fantastisch om te zien hoe de vrouwen zich verder ontwikkelen. Samen met professionele hulpverlening is zeker een basis gelegd, voor samenwerking en om dit probleem aan te pakken.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

× Stuur een whatsapp bericht