Astrid – Stichting AYNT

“Het verwezenlijken van dromen naar realiteit”

De wet van aantrekking, is zeer krachtig. Ik heb altijd gedacht te weten, wat het in hield. Maar in de 3 maanden van de Train de trainer ben ik er echt achter gekomen wat de wet van aantrekking werkelijk inhoud. Wat wij echt willen en het durven uitspreken er van getuigd van veel moed en wilskracht om het te bereiken.  Het is zo krachtig, dat je het bijna niet kunt beseffen, dat het jou over komt, zo intens dat het je laat sidderen.

Oprichtster Stichting All You Need Is time

Het is mij over komen, in de 3 maanden, het heeft allerlei vormen aangenomen, van verwerking, relatie naar een ander niveau gebracht, van vrijwilliger, naar een opstap voor een vaste baan, het verwezenlijken van dromen naar realiteit. Het groeien binnen in je zelf en bij gepolijst op een verfijnde manier. Genieten van het, hier en nu, het delen met anderen, het aanraken en voelen, onderscheiden en herkennen. En dat in 3 maanden. Dank je wel Deirdre, dit is een pakketje  die iedere vrouw zou willen open maken of wensen. Veel wijsheid, groei, liefde en openheid toegewenst.

Nu ben ik vooral bezig vrouwen op elke manier te stimuleren en te empoweren. Het is het mooiste wat je kunt doen en een persoon kunt meegeven, wat eigenlijk al in hen zit en het alleen maar een duwtje te kunnen geven door hun vervolgens in hun eigen kracht te zetten.
Hetgeen je ervoor terug krijgt, is bijna met geen woorden uit te drukken.
Het is net als een rups die een mooie vlinder wordt, all you need is time.

Plaats een reactie

× Stuur een whatsapp bericht