Lilian – Jeugdhulpverlener

“Een tijd van zelf onderzoek, van zelf bewust zijn, van oprechte zelf liefde en voor anderen.”

De Train de trainer was de start van iets moois. Ik heb het als zeer inspirerend ervaren. Om op zo’n niveau aan je zelf te kunnen werken is iets zeer bijzonders. Je moet thuis hard aan jezelf werken. Dit is een cadeau aan je zelf wat je zeker niet licht moet zien. Tijdens de training werd ik geconfronteerd met mezelf en hoe ik over mezelf sprak. Ik dacht dat ik vol zelf vertrouwen was en van mezelf hield maar in mijn woorden sprak ik anders. Dit had ik zelf totaal niet door.De dagelijkste opdrachten dwongen mij om bewust te kijken naar mezelf. Tijdens de 1 op 1 sessie met Deirdre kon ik samen met haar verder de diepte in. Ze gaf me nieuwe inzichten en nieuwe tools om aan mezelf te werken. De opdrachten die we iedere keer weer kregen waren tools om meer de diepte in te gaan en dichterbij je zelf te komen. 

Tijdens de bijeenkomsten heerste er een veilige sfeer. Je leert niet alleen over je zelf maar ook van anderen. Deirdre is een inspiratie. De respect volle manier hoe ze met mij en de anderen is om gegaan voelde als of ik haar al jaren kende.Daarnaast is ze op spiritueel niveau zeer onderlegd. Toen de bijeenkomsten tot een einde kwamen merkte ik dat ik even in paniek raakte. Zelf dan wordt je niet los gelaten. Dit gun ik iedere vrouw.

Oprichtster Platform Facebook Strength of a Woman - Jeugdhulpverlener

Toen ik begon aan train de trainer was ik lichamelijk en emotioneel uitgeput. Ik deed alles in schaarste en dat koste mij en mijn omgeving ontzettend veel. Leren bewust voor mijn lichaam en mijn innerlijke zelf te zorgen is het mooiste geschenk die ik ooit aan mezelf en mijn omgeving had kunnen geven. Liefdevol aandacht aan mezelf te besteden aan de mooie dingen en de minder mooie dingen hebben gezorgd voor de balans die ik nu in mijn leven ervaar.

Lilian Simons

2 gedachten over “Lilian – Jeugdhulpverlener”

Plaats een reactie

× Stuur een whatsapp bericht