Sanna – Expressie Expert

“Have the guts to express yourself”

Communiceren vanuit je hart en ziel opent een schatkamer aan verhalen.

In 2018 heb ik onder Deirdre haar begeleiding mee mogen doen aan de Train-de-trainer 4: In je kracht na geweld/of (seksueel) misbruik. Een proces wat mij ongelofelijk veel inzicht gaf over het zien en volgen van mijn eigen kompas en het echt in mijn kracht gaan staan. Ik ben van het woord en de essentie “Trots” gaan houden. Daarmee kan ik niet anders zeggen dan dat ik meer zelfliefde ervaar en daarmee heel veel liefde voor mijn omgeving voel, wat me een gelukkig mens maakt.

Als Expressie Expert begeleid ik sprekers om hun plek in te nemen met hun verhaal en de boodschap die ze hebben voor de luisteraar. Ik help ze vinden van de rode draad in hun (levens) verhaal en dit op de juiste manier onder woorden brengen. Oftewel, ik werk met storytelling. 

Wij vrouwen hebben essentiële verhalen te vertellen

Putten uit je eigen innerlijke bron omdat je je eigen proces zo breed en zo diep hebt doorlopen, is een enorme rijkdom. Om vervolgens jezelf hiermee in het licht te zetten en van daaruit te delen met de wereld. Dit is een van de diepste en mooiste vormen van overvloed en gun ik iedereen.

Ik heb gezien en ervaren wat een enorme positieve effect het heeft als je letterlijk je plek inneemt en de woorden hebt om je verhaal te vertellen. In (levens) verhalen zitten zoveel schatten en die mogen we gaan zien en eruit filteren. Dit draagt bij aan meer zelfvertrouwen en zelfliefde.

Sanna biedt vrouwen met een kleine beurs de mogelijkheid voor een aangepast tarief en in sommige situaties ook een ‘vrijwillige’ dienst.

Plaats een reactie

× Stuur een whatsapp bericht